Vergoedingen en tarieven

Wat krijgt u vergoed? Hier kunt u meer informatie vinden over de vergoedingen en tarieven van Oefentherapie Cesar Werkendam

 

Vergoedingen

Oefentherapie Cesar wordt uit de aanvullende verzekering vergoed.
Mijn praktijk heeft met alle zorgverzekeraars een contract voor betaling uit de basisverzekering en aanvullende verzekering. Ik declareer rechtstreeks bij de verzekeraars. Voor de behandelingen die niet in uw verzekeringspakket vallen krijgt u een rekening thuis.
Oefentherapie bij kinderen (onder de 18 jaar) valt altijd onder de basisverzekering, tot maximaal 18 behandelingen. Hierbij is de verplichte eigen bijdrage van €385,00 niet van toepassing.
U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor meer informatie over vergoeding.
Ik adviseer u om goed in uw polisvoorwaarden te kijken of en hoeveel behandelingen u vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar.
Ik draag geen verantwoordelijkheid voor vergoedingen van uw zorgverzekeraar. Elk aanvullend pakket heeft zijn eigen maximale vergoeding.
 

Tarieven

Onze tarieven worden vastgesteld door de zorgverzekeraar.
Onderstaande tarieven gelden indien de behandeling buiten de verzekering valt, of wanneer sprake is van een particuliere nota en gelden tot en met 31 december 2018.

In de praktijk hanteer ik onderstaande tarieven als u geen vergoeding krijgt vanuit de basis of wanneer u meer behandelingen nodig heeft dan door de verzekering wordt vergoed

Prestatiebeschrijving                                

Zitting oefentherapie Cesar

Screening

Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek

Toeslag voor aan-huis-behandeling

Zitting psychosomatische oefentherapie

Niet nagekomen afspraak                                          

Prijs

€ 33,00

€ 15,00

 € 52,00

€ 15,00

€ 39,00 

De prijs v.d. gewone behandeling